ΔΕΠ

Όνομα
Επικοινωνία
Ειδικότητα
Ερευνητικά Ενδιαφέροντα
 
Γεωργιάδης Νικόλαος
Αναπλ. Καθηγητής
2310-013914 geotro@food.teithe.grΤεχνολόγος Τροφίμων, PhDΦυσικοχημεία συστημάτων αμύλου. Οσμωτική αφυδάτωση. Λυοφιλίωση.
Δημητρέλη Γεωργία
Επίκουρη Καθηγήτρια
2310-013886 dimitrel@food.teithe.grΤεχνολόγος Τροφίμων, PhD
Ρεολογία τροφίμων. Ανάπτυξη νέων γαλακτοκομικών προϊόντων. Χαρακτηρισμός πολυσακχαριτών. Μορφολογία και ρεολογία συστημάτων πρωτεϊνών γάλακτος-λιποσφαιρίων-πολυσακχαριτών.
Εφραιμίδης Νικόλαος
Καθηγητής Εφαρμογών
2310-013356 nikefr@food.teithe.grΤεχνολόγος Τροφίμων, MSc
Ζουμάκης Νικόλαος
Καθηγητής
2310-013978
2310-013979
envatm@gen.teithe.gr
Φυσικός, PhDΠροσομοίωση φυσικών διεργασιών. Μαθηματικές μέθοδοι φυσικής.
Θωμάρεϊς Απόστολος
Καθηγητής
2310-013887 athomar@food.teithe.grΓεωπόνος, DEA, PhDΡεολογικές και θερμοφυσικές ιδιότητες τροφίμων. Απομόνωση και χρήση ενζύμων. Οργανοληπτικός έλεγχος. Συστήματα διασφάλισης ποιότητας.
Ιμσιρίδου Αναστασία
Αναπλ. Καθηγήτρια
2310-013381
imsiri@otenet.gr
Βιολόγος, PhDΠληθυσμιακή Γενετική. Γενετική μελέτη υδρόβιων οργανισμών. Γενετική διάκριση υδρόβιων οργανισμών. Βιοπληροφορική.
Καλογιάννη Ελένη
Επίκουρη Καθηγήτρια
2310-013907
2310-013897 elekalo@food.teithe.gr
Τεχνολόγος Τροφίμων, DEA, PhDΦυσικοχημικές μεταβολές κατά το τηγάνισμα. Τεχνικές προσδιορισμού αλλοίωσης λαδιών. Μελέτη διεπιφανειών λαδιού-νερού.
Καπνιστή Μαρία
Επίκουρη Καθηγήτρια
2310-013269 chem_labor@yahoo.grΧημικός, PhDΣύνθεση και χαρακτηρισμός προσροφητικών υλικών. Μελέτη προσρόφησης ραδιονουκλιδίων και βαρέων μετάλλων. Σύνθεση συμπλόκων ενώσεων. Ανάλυση τροφίμων. Τεχνολογία Υλικών.
Καραγεωργίου Βασίλειος
Επίκουρος Καθηγητής
2310-013906 vkarageorgiou@food.teithe.grΧημικός Μηχανικός, PhDΒιοϋλικά. Μεταφορά φαρμάκων και θρεπτικών συστατικών. Μηχανική ιστών. Νανοτεχνολογία.
Κουλούρης Aλέξανδρος
Καθηγητής
2310-013576
akoul@food.teithe.gr
Χημικός Μηχανικός, MSCEP, PhDΜηχανική συστημάτων διεργασιών. Μέθοδοι και εργαλεία σχεδιασμού, μοντελοποίησης και βελτιστοποίησης. Ανάπτυξη εκπαιδευτικού λογισμικού.
Λυκοτραφίτη Ελένη
Επίκουρη Καθηγήτρια
2310-013800 likotraf@food.teithe.grΤεχνολόγος Τροφίμων, PhDΠροβιοτικά, πρεβιοτικά και συνβιοτικά. Αντιμικροβιακές ουσίες και τρόποι αναστολής της ανάπτυξης παθογόνων μικροοργανισμών σε τρόφιμα.
Μωρίκη Αμαλία
Αναπλ. Καθηγήτρια
2310-013372
moriki@aqua.teithe.gr
Χημικός, PhDΠοιότητα νερών, υδατική ρύπανση, βιογεωχημικοί κύκλοι στο θαλάσσιο περιβάλλον.
Παπαγεωργίου Μαρία
Αναπλ. Καθηγήτρια
2310-013775 mariapapage@food.teithe.grΧημικός, PhDΔομή και λειτουργικές ιδιότητες συστατικών των σπόρων. Ποιοτικός έλεγχος προϊόντων σιτηρών. Προϊόντα ελεύθερα γλουτένης. Τεχνολογία παρασκευής άρτου και ζυμαρικών. Μαρία Παπαγεωργίου
Παπαστεργιάδης Ευθύμιος
Επίκουρος Καθηγητής
2310-013306 efspa@food.teithe.grΧημικός, PhDΤεχνολογία και χαρακτηρισμός υλικών. Συσκευασία τροφίμων. Επεξεργασία και αξιοποίηση παραπροϊόντων. Ηλεκτρονιακή Μικροσκοπία (SEM EDS). Περίθλαση ακτίνων Χ (XRD).
Πετρίδης Δημήτριος
Καθηγητής
2310-013917 petridis@food.teithe.grΚτηνίατρος, PhDΤεχνικές πειραματισμού σε δεδομένα βιομηχανίας τροφίμων. Βελτιστοποίηση παραγωγικών μονάδων. Ανάπτυξη νέων προϊόντων.
Ραφαηλίδης Στυλιανός
Καθηγητής
2310-013371
rafael@food.teithe.gr
Χημικός, MSc, PhDΡεολογία τροφίμων. Φυσικοχημεία αμύλου. Θερμή εξώθηση συστημάτων αμύλου.
Ρήγας Παντελής Καθηγητήςrigas@aqua.teithe.grΧημικός, PhD
Ριτζούλης Χρήστος
Αναπλ. Καθηγητής
2310-013379 critzou@food.teithe.grΧημικός, MSc, PhDΥδροκολλοειδή. Γαλακτώματα. Νανοτεχνολογία τροφίμων. Κολλοειδή συστήματα κατά την επεξεργασία και χώνευση των τροφίμων.Χρήστος Ριτζούλης
Σαμαράς Πέτρος
Καθηγητής
2310-013474
samaras@food.teithe.gr
Χημικός Μηχανικός, PhDΠοιότητα και τεχνολογίες επεξεργασίας νερού και υγρών αποβλήτων. Επεξεργασία ιλύος.
Πέτρος Σαμαράς
ΕΔΙΠ
Όνομα
Επικοινωνία
Ειδικότητα
 
Κόκκαλης Αθανάσιος2310-013354
tkokalis@food.teithe.gr
Τεχνολόγος Τροφίμων, ΜΔΕ Περιβάλλοντος