• Το Τμήμα
    • Αποστολή
    • Ιστορική Διαδρομή
    • Αξιολόγηση/Πιστοποίηση
    • Διοίκηση
    • Φωτογραφικό Υλικό
    • Βίντεο
  • Σπουδές
    • Προπτυχιακό Πρόγραμμα
      • Πρόγραμμα Σπουδών
      • Νέοι Φοιτητές – Εγγραφή στο Τμήμα
      • Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο
      • Διάρκεια Φοίτησης
      • Δήλωση Μαθημάτων
      • Διπλωματική Εργασία
      • Πρακτική Άσκηση
      • Ακαδημαϊκή Ταυτότητα
      • Έκδοση Πιστοποιητικών
      • Πτυχίο/Παράρτημα Διπλώματος
      • Κανονισμοί
      • Κατατακτήριες
      • Μετεγγραφές
    • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα
      • Πρόγραμμα Σπουδών
      • Διαδικασία Εισαγωγής
      • Οδηγίες προς Φοιτητές
    • Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών
    • Erasmus/Διεθνείς Συνεργασίες
  • Προσωπικό
    • Διδακτικό
    • Τεχνικό
    • Γραμματεία
  • Έρευνα/Υποδομές
    • Εγκαταστάσεις
    • Ερευνητικά Έργα
    • Ερευνητικό Εργαστήριο
    • Βιομηχανικό Εργαστήριο
    • Εργαστήριο Μικροβιολογίας
    • Εργαστήριο Γενετικής Ανάλυσης Τροφίμων
    • Υπηρεσίες προς Τρίτους
  • Απόφοιτοι
    • Απασχόληση – Δημόσιο και Ιδιωτικός Τομέας
    • Δια Βίου Εκπαίδευση
  • Ανακοινώσεις
    • Γενικές
    • Τμήματος
    • Εκδηλώσεις
  • Επικοινωνία
    • Χάρτης Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης
    • Γραμματεία

Home » Έρευνα/Υποδομές » Ερευνητικά Έργα

Ερευνητικά Έργα

  • Local Development and Cross Border
  • Sourdomics
  • Flat Bread of Mediterranean area
  • Διεθνές έργο EISuFood
  • Ερευνητικό Εργαστήριο Γενετικής Ανάλυσης Τροφίμων – Ιμσιρίδου
  • Αναστολή της έμφραξης των μεμβρανών σε βιοαντιδραστήρες
  • Καινοτόμα Υλικά Επίστρωσης Αγωγών Αποχετευτικών Δικτύων
  • Ενεργές Βιοαποικοδομήσιμες Συσκευασίες
  • Ανάπτυξη καινοτόμων υλικών – Καλογιάννη
  • Ποιοτικός Έλεγχος γαλακτωμάτων – Καλογιάννη
  • Αποτίμηση ποιοτικών χαρακτηρισμών σοκολάτας – Καλογιάννη
  • Έρευνα και ανάπτυξη αντιγλεγμονωδών λειτουργικών τροφίμων – Καλογιάννη
  • Φωτοσυνθετικές καλλιέργεις μικροφυκών – Καλογιάννη
  • el  Ελληνικα
    • en English

By Athinodoros Sgouromallis

Top