24 Μαρ

  • Αλέξανδρος Κουλούρης

6th International Congress on Food Technology

Με την επιστημονική καθοδήγηση του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙΘ, διεξάχθηκε στην Αθήνα στο διάστημα 18-19 Μαρτίου 2017, το διεθνές συνέδριο 6th International Congress on Food Technology που διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (Π.Ε.ΤΕ.Τ). Στο συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 300 σύνεδροι από 28 χώρες, παρουσιάστηκαν 40 προφορικές εργασίες και 130 πόστερ. Στην έναρξη του Συνεδρίου τιμήθηκε για την προσφορά του στην επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων ο καθηγητής του Τμήματος κ. Στυλιανός Ραφαηλίδης.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου και την σχετική ανακοίνωση της Π.Ε.ΤΕ.Τ.

raphaelides2 session1chairsraphaelides papageorgiou kalogiannigroup_end_teithe