17 Ιουν

  • Γραμματεία

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ( ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΙ- ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ)

Διαπιστώθηκε πως υπήρξε ελλιπής  συστημική παραμετροποίηση στο νέο γραμματειακό πρόγραμμα όσον αφορά τις δηλώσεις μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου των φοιτητών του τετραετούς προγράμματος σπουδών ( Τ.Ε.Ι).

Οι φοιτητές του τετραετούς προγράμματος σπουδών ( Τ.Ε.Ι) παρακαλούνται να προβούν από σήμερα το μεσημέρι 17-06-2022 έως και τη Δευτέρα 20-06-2022 στην τροποποίηση των δηλώσεων των μαθημάτων τους για το Εαρινό Εξάμηνο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ:

1) Όσοι φοιτητές δήλωσαν μαθήματα στην «Χειμερινή εμβόλιμη» εξεταστική καλούνται οπωσδήποτε να τα δηλώσουν στο εαρινό εξάμηνο.

2) Η γραμματεία προσπάθησε να διορθώσει το συστημικό σφάλμα με τις δυνατότητες του νέου γραμματειακού «unitron» και ως εκ τούτου αναμένεται κάποιοι φοιτητές να δουν περισσότερα μαθήματα στη δήλωσή τους από αυτά που δηλώσαν αρχικά. Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αφαιρέσουν και να προσθέσουν μαθήματα. Παρακαλούνται ωστόσο να μην προβούν σε αντικατάσταση κάποιου μαθήματος που είχαν δηλώσει στην αρχική τους δήλωση με κάποιο άλλο. (Γίνεται ηλεκτρονικά έλεγχος από το Υπουργείο και  θα έχουν πρόβλημα με τον «Εύδοξο»).

Ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Οποιοδήποτε θέμα προκύψει και για οποιαδήποτε απορία  παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο email: johntoump@gmail.com