Το Τμήμα
Αποστολή
Ιστορική Διαδρομή
Αξιολόγηση/Πιστοποίηση
Διοίκηση
Φωτογραφικό Υλικό
Βίντεο
Σπουδές
Προπτυχιακό Πρόγραμμα
Πρόγραμμα Σπουδών
Νέοι Φοιτητές – Εγγραφή στο Τμήμα
Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο
Διάρκεια Φοίτησης
Δήλωση Μαθημάτων
Διπλωματική Εργασία
Πρακτική Άσκηση
Ακαδημαϊκή Ταυτότητα
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πτυχίο/Παράρτημα Διπλώματος
Κανονισμοί
Κατατακτήριες
Μετεγγραφές
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα
Πρόγραμμα Σπουδών
Διαδικασία Εισαγωγής
Οδηγίες προς Φοιτητές
Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών
Erasmus/Διεθνείς Συνεργασίες
Προσωπικό
Διδακτικό
Τεχνικό
Γραμματεία
Έρευνα/Υποδομές
Εγκαταστάσεις
Ερευνητικά Έργα
Ερευνητικό Εργαστήριο
Βιομηχανικό Εργαστήριο
Εργαστήριο Μικροβιολογίας
Εργαστήριο Γενετικής Ανάλυσης Τροφίμων
Υπηρεσίες προς Τρίτους
Απόφοιτοι
Απασχόληση – Δημόσιο και Ιδιωτικός Τομέας
Δια Βίου Εκπαίδευση
Ανακοινώσεις
Γενικές
Τμήματος
Εκδηλώσεις
Επικοινωνία
Χάρτης Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης
Γραμματεία
Home
»
Προς Φοιτητές
» Παγκόσμια Ημέρα Προϊόντων Ολικής Άλεσης
Παγκόσμια Ημέρα Προϊόντων Ολικής Άλεσης
07
Νοε
Αλέξανδρος Κουλούρης
Παγκόσμια Ημέρα Προϊόντων Ολικής Άλεσης
16 Νοεμβρίου 2021 . Διεθνής ημέρα κατανάλωσης προιόντων ολικής άλεσης. Παρακολουθήστε ζωντανά και χωρίς χρέωση το
webinar
Κοινοποιήστε:
Κλικ για να το μοιραστείτε στο Twitter(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Mοιραστείτε στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Κλικ για να το μοιραστείτε στο Google+(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Σχετικά
Tweet this article
Share on Facebook
Pin on Pinterest
Ελληνικα