19 Μαρ

  • Γραμματεία

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα FORMILK 2019 School για την ανίχνευση της ενζυμικής δραστηριότητας στο γάλα

Σας διαβιβάζουμε το μήνυμα του Εστιακού Σημείου της EFSA στην Ουγγαρία που αφορά στην διεξαγωγή εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «FORMILK 2019 School – Analytical methods and sensor technology for enzyme detection in dairy industry» .  Το πρόγραμμα  διοργανώνεται από το Functional Interfaces Research Group (Research Centre for Natural Sciences, Hungarian Academy of Sciences (RCNS) and the Hungarian Dairy Research Institute (HDRI).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία, σε δύο τοποθεσίες: Βουδαπέστη και Mosonmagyaróvár από τις 21 έως τις 25 Μαΐου 2019.

Το πρόγραμμα Horizon 2020 MSCA-RISE FORMILK «Καινοτόμος  τεχνολογία για την ανίχνευση της ενζυμικής δραστηριότητας στο γάλα»  έχει ως αντικείμενο την  ανάπτυξη εργαστηριακών αναλυτικών μεθόδων που εφαρμόζονται στον προσδιορισμό των δραστηριοτήτων των ενδογενών και των εξωγενών ενζύμων στο γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Στο  πρόγραμμα FORMILK συμμετέχουν ακαδημαϊκοί και εταίροι (βιομηχανία)  από χώρες της ΕΕ καθώς και από τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα FORMILK μπορείτε να βρείτε στην αρχική σελίδα του έργου μέσω του συνδέσμου: on the project homepage <http://www.formilk.fmph.uniba.sk/>

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος «FORMILK 2019 School»  είναι να επισημάνει τη σημασία των διαφορετικών αναλύσεων ενζυματικής δραστηριότητας στα γαλακτοκομικά προϊόντα και να αναδείξει τις τρέχουσες και τις πρόσφατα αναπτυγμένες πολύ ευαίσθητες τεχνικές μέτρησης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ανοικτό στους εταίρους του προγράμματος και για ​περιορισμένο αριθμό θέσεων για ενδιαφερόμενους εκτός προγράμματος όπως φοιτητές, ερευνητές από ακαδημία, πανεπιστήμιο και τη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 10 Μαρτίου 2019 (για τους εταίρους του ) και 15 Απριλίου 2019 (για τους εταίρους εκτός προγράμματος).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε μέσω του συνδέσμου: http://formilkschool2019.com/how-to-apply/

Η συμπληρωμένη φόρμα εγγραφής θα αποστέλλεται στην ηλεκτρονική  διεύθυνση: formilkschool2019@ttk.mta.hu

Τέλος εγγραφής: 80 €.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα και το χώρο, θα βρείτε μέσω του παρακάτω συνδέσμου: http://formilkschool2019.com/