• Το Τμήμα
    • Αποστολή
    • Ιστορική Διαδρομή
    • Αξιολόγηση/Πιστοποίηση
    • Διοίκηση
    • Φωτογραφικό Υλικό
    • Βίντεο
  • Σπουδές
    • Προπτυχιακό Πρόγραμμα
      • Πρόγραμμα Σπουδών
      • Τομείς Μαθημάτων
      • Νέοι Φοιτητές – Εγγραφή στο Τμήμα
      • Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο
      • Διάρκεια Φοίτησης
      • Δήλωση Μαθημάτων
      • Πτυχιακή Εργασία
      • Πρακτική Άσκηση
      • Ακαδημαϊκή Ταυτότητα
      • Έκδοση Πιστοποιητικών
      • Πτυχίο/Παράρτημα Διπλώματος
      • Κανονισμοί
      • Κατατακτήριες
      • Μετεγγραφές
    • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα
      • Πρόγραμμα Σπουδών
      • Διαδικασία Εισαγωγής
      • Οδηγίες προς Φοιτητές
    • Πρόγραμμα Διδακτορικών Σπουδών
    • Erasmus/Διεθνείς Συνεργασίες
  • Προσωπικό
    • Διδακτικό
    • Τεχνικό
    • Γραμματεία
  • Έρευνα/Υποδομές
    • Εγκαταστάσεις
    • Ερευνητικά Έργα
    • Ερευνητικό Εργαστήριο
    • Βιομηχανικό Εργαστήριο
    • Εργαστήριο Μικροβιολογίας
    • Εργαστήριο Γενετικής Ανάλυσης Τροφίμων
    • Υπηρεσίες προς Τρίτους
  • Απόφοιτοι
    • Τομείς Απασχόλησης
    • Επαγγελματικά Δικαιώματα
    • Δια Βίου Εκπαίδευση
  • Ανακοινώσεις
    • Γενικές
    • Τμήματος
    • Εκδηλώσεις
  • Επικοινωνία
    • Πρόσβαση
    • Χάρτης Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης
    • Γραμματεία
  • Εκθέσεις Αξιολόγησης – Παρουσιάσεις του τμήματος
  • ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Home

Γενικές Ανακοινώσεις

  • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ 28 Ιουλίου, 2022
  • Ορισμός τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής, ως Αρμόδια Όργανα Διενέργειας Εκλογών (Ο.Δ.Ε.), για την ανάδειξη εκπροσώπων του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙ.Π.) και του Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π.) και των αναπληρωτών τους, στη Συνέλευση του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωτεχνικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος 28 Ιουλίου, 2022
  • «Υποτροφίες για σπουδές στο Μεξικό» 5 Ιουλίου, 2022
  • Παράταση στην Yποβολή εντύπων αιτήσεων & cd Πτυχιακών Εργασιών (Ιούλιος 2022) 30 Ιουνίου, 2022

Πρόσβαση

Πρόσβαση

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλ. : 2310 013908 (φοιτητικά θέματα) / 013910 (διοικητικά θέματα)
e-mail: infofood@teithe.gr

Ταχυδρομική Διεύθυνση
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος
Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
Γραμματεία Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Τ.Θ. 141, Τ.Κ. 57 400 Σίνδος Θεσσαλονίκη

Προπτυχιακό Πρόγραμμα

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα

  1. Ανακοίνωση "Τεχνολογία Γάλακτος"- Εργαστήριο (τμήματα Δευτέρας)

    Γεωργία Δημητρέλη
  2. Ανακοίνωση "Τεχνολογία Γάλακτος"- Θεωρία και Εργαστήριο (τμήμα Παρασκευής)

    Γεωργία Δημητρέλη
  3. Επείγον-Εργαστήριο και Θεωρία γάλακτος

    Γεωργία Δημητρέλη
  4. «Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων» Έναρξη μαθημάτων

    Γεωργία Δημητρέλη
  5. «Τεχνολογία και Έλεγχος Ποιότητας Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων» Επείγουσα ανακοίνωση για το τμήμα της Παρασκευής

    Γεωργία Δημητρέλη
  6. Εργασίες Εργαστηρίου Τεχνολογίας Γάλακτος

    Γεωργία Δημητρέλη
  7. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΙ "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΗΣΗ"

    Γεωργία Δημητρέλη
  8. ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ 2

    Γεωργία Δημητρέλη
  9. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ -ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΘΕΩΡΙΑ

    Γεωργία Δημητρέλη
  10. ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ"

    Γεωργία Δημητρέλη
  11. Αιτήσεις μετεγγραφών στο σύστημα του Υπ. Παιδείας

    Αλέξανδρος Κουλούρης
  12. Πτυχιούχοι με το Παλιό Πρόγραμμα Σπουδών

    Αλέξανδρος Κουλούρης
    • «
    • 1
    • …
    • 3
    • 4
    • 5
  • el  Ελληνικα
    • en English

  1. Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εαρ. Εξ. 21-22
  2. ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
  3. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΔΙΠΑΕ
  4. Εκθέσεις Αξιολόγησης – Παρουσιάσεις του τμήματος
  5. Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτ. 2022

LOC-FOOD -Ενημερωτική Ημερίδα 10/6

LOC-FOOD -Ενημερωτική Ημερίδα 10/6

Whole Grain Day

Whole Grain Day

ISEKI-Food e-conference: “Food Quality and Texture in Sustainable Production and Healthy Consumption”

ISEKI-Food e-conference: “Food Quality and Texture in Sustainable Production and Healthy Consumption”

Cereals & Europe – Spring Meeting

Cereals & Europe – Spring Meeting

ICBC 2020

ICBC 2020

Cereals & Grains: Student Competition

Cereals & Grains: Student Competition

Τριπτόλεμος

Τριπτόλεμος

7th Greek Lipid Forum

7th Greek Lipid Forum

FooD-STA Δίκτυο

FooD-STA Δίκτυο

WaMPPP Project

WaMPPP Project

Εκδηλώσεις

  • Προκήρυξη Ακαδημαϊκών Υποτρόφων του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΔΙΠΑΕ για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 30 Ιουνίου, 2022
  • Δελτίο Τύπου Ημερίδα «Ο Επιστήμονας Τεχνολόγος Τροφίμων στην Ελληνική & Διεθνή Πραγματικότητα, Επαγγελματικές Προοπτικές, Επιλογές & Κατευθύνσεις» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων 10 Ιουνίου, 2022
  • Δελτίο τύπου της Ημερίδας με τίτλο «Ο Επιστήμονας Τεχνολόγος Τροφίμων στην Ελληνική & Διεθνή Πραγματικότητα, Επαγγελματικές Προοπτικές, Επιλογές & Κατευθύνσεις» που πραγματοποιήθηκε στο Τμήμα μας. 10 Ιουνίου, 2022
  • 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ 20 Μαΐου, 2022
  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΠΑΕ 19 Μαΐου, 2022
  • OΡΚΩΜΟΣΙΑ 11 Απριλίου, 2022
  • ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ 13ης Απριλίου 2022 8 Απριλίου, 2022
  • ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ 1 Απριλίου, 2022
 

By Athinodoros Sgouromallis

Top